BOKPRODUKTION

GÖR DIN BERÄTTELSE RÄTTVISA

Landet är fullt av spirande författare med unika kunskaper om unika ämnen. Alltför ofta resulterar det i småfula, småröriga fackböcker där produktionens brister skymmer innehållets egentliga kvaliteter. Jag och mina erfarna samarbetspartners hjälper dig med det du behöver – redigering och textgranskning, layout, original och bildbehandling som gör materialet rättvisa, antingen du ger ut boken själv eller erbjuder den till ett etablerat förlag. Det kostar mindre än du tror – mycket för att det är så roligt.

EN HISTORIA VÄRD ATT BERÄTTA

Kanske vill du presentera ditt företags historia i bokform, lagom till ett jubileum? Allt du behöver ställa upp med är din tid för ett antal intervjusessioner, så löser jag resten till en jämförelsevis överkomlig kostnad. Det spelar ingen roll om du vill ha ett par hundra ex i pocketformat eller flera tusen med hårda pärmar på konsttryckpapper – jag har de rätta kontakterna, inklusive distributionskanalerna.

GENOMFÖRDA PROJEKT

Bland genomförda bokprojekt kan nämnas ”Det stora lyftet” och ”Längs egna vägar sedan 1960”, två påkostade kombinationer av biografi och framtidsvisioner som togs fram när Benders firade 50 respektive 60 år, med eminent layout av Charlotte Ivarson på Morot Kommunikation & Design. För Blads förlag blev det en kraftigt omarbetad engelsk upplaga av den definitiva boken om bilplåt- slageri, med förbättrade bilder och illustrationer – det som inte beskrivs på dessa femtonhundra sidor är inte värt att veta i ämnet.

EGNA BÖCKER PÅ GÅNG

Flera egna bokprojekt är också på gång – en humorbok om språkgrodor i det digitala medialandskapet och en fyllig faktahandledning om elgitarrbygge (den första i sitt slag på svenska) ligger närmast i tiden. Exakt när är dock svårt att säga – kundprojekt går alltid före i kön!